De Zevenhuizerstraat straks verder als 30 km-zone…

Op dinsdagavond 18 mei a.s. is De Ronde. Vanaf 19.00 uur zijn er vijf Ronde-vergaderingen over verschillende onderwerpen. De raadsleden van gemeente Amersfoort vergaderen onder andere over het invoeren van een 30 km-zone op de Zevenhuizerstraat.

De Zevenhuizerstraat tussen Kraailandhof en de Van Boetzelaerlaan wordt opnieuw ingericht. Er is een ontwerp voor dat weggedeelte gemaakt, gebaseerd op een verkeerslimiet van 50 km/uur. Dat moet zorgen voor een veiligere weg, met minder geluidsoverlast. Het college heeft – in opdracht van de raad – onderzocht wat de gevolgen zijn als dat deel van de weg wordt ingericht als 30 km-zone. In een peiling legt het college de raad nu vier varianten voor de inrichting van de weg voor.

Lees meer over deze online meeting in het Stadsberichten 12 mei 2021 PDF bestand. Op pagina 4 leest u hier meer over:

De hybride vergadering (raadsleden vergaderen vanuit de raadzaal of digitaal) is vanaf 19.00 uur live te volgen via amersfoort.raadsinformatie.nl/live en op deze link via YouTube! U kunt tijdens deze vergadering inspreken en uw mening geven over dit onderwerp?

Foto: Google Maps

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *