De Lion King-kunstwedstrijd

Zaterdag 16 november 2024 organiseert de muziekvereniging een bijzonder concert. Voor dit concert is zij op zoek naar diverse creatieve mensen in Hoogland e.o.

Ben je in jouw vrije tijd graag creatief bezig? Doe dan mee aan de Lion King-kunstwedstrijd van Sint Caecilia. Schilder, teken, fotografeer of creëer een andere vorm van beeldende kunst dat in thema is met onze geliefde musical “The Lion King”.

Help ons de muziek nog verder tot leven te brengen met inspirerende kunstwerken vanuit verschillende disciplines. Jouw werk zal tentoongesteld worden tijdens onze concerten op zaterdag 16 november 2024.

Over de kunstwedstrijd

De kunstwedstrijd is open voor iedereen, van jong tot oud, die passie heeft voor beeldende kunsten. Houd jij dus van schilderen, tekenen, een papier-maché van Simba maken, of werken met illustraties, dan is deze kunstwedstrijd voor jou. Deelnemers worden uitgenodigd om hun kunstwerken te baseren op de thema’s van “The Lion King” en de symboliek die in de musical verweven zit. Om de deelnemers op weg te helpen hebben wij 4 thema’s opgesteld. Deelnemers kunnen meedoen met één kunstwerk en de inzender dient de maker van het kunstwerk te zijn en het dient een origineel werk te zijn. Het maximum formaat van werk op doek is 80 x 60 cm. Ruimtelijk werk mag maximaal 50 x 50 x 30 cm zijn.

Lees hier meer op de site van de muziekvereniging.

Tot slot: Kom hier in stemming met de titelsong van deze film en laat je inspireren.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *