Bruis jij vol van ideeën voor Hoogland…verzilver deze met het Buurtbudget 2021

Afgelopen donderdag 18 maart hadden de leden van de Buurtbudgetcommissie een online meeting. Zij konden elkaar weer zien en spreken. Vooraf werden zij verrast met een goodiebag. Deze bestond uit een stoffentas, waarop de logo’s te zien zijn van een aantal winkels op kraailandhof. In deze tas werden alle leden verrast met een koffiemok, waarop de tekst staat: Bakkie doen? Deze mok was gesponsord door de thuiszorgwinkel Vegro die in het Meander Medisch Centrum een winkel heeft. Bekijk daarom ook het onderstaande YouTube filmpje dat we gemaakt hebben met Kitty. Zij is een van de medewerkers van deze thuiszorgwinkel.

Verder zaten er ook een aantal koekjeskuikens in van kwaliteitsbakkerij Kletersteeg. Dit geheel zorgde ervoor dat deze online meeting bijvoorbaat al geslaagd was.

Goodiebag met inhoud voor de Buurtbudgetcommissie

Een nieuw buurtbudget commissielid
Na dit startmoment begon de meeting en verwelkomde we Alette Pasker. Zij is een nieuw lid in onze commissie. We stelden ons aan haar voor en hierna begon vergadering.

Het buurtbudget 2021
Hierna spraken we met elkaar over het buurtbudget 2021. Zoals u misschien weet is de sluitingsdatum verzet naar 1 mei a.s. Dit hebben we besloten in verband met de huidige coronaproblemen. Hiermee geven we de aanvragers, en dat bent u!, ruim de tijd om een buurtbudget 2021 aan te vragen. En als het ingevuld is dan moet u dit ingevulde formulier mailen naar: hooglandsdorpsteam@gmail.com.

​​​​​​Afscheid van de voorzitter
In deze online meeting namen we ook afscheid van voorzitter Johan van Middelaar. Sinds 2009 vervulde hij deze taak met verve. Sjaak van Wegen gaat deze taak vanaf nu over nemen. Na dit besluit sprak hij Johan even toe en bedankte hem voor zijn jarenlange inzet. Het werd even stil daarna en toen kwam de vrouw van Johan zelf ook in beeld. Zij gaf, namens ons, een mooie bos bloemen aan Johan. Het was bijzonder om dat te zien.

Johan van Middelaar

Na dit moment eindigde onze online ontmoeting. Aan het eind van dit verhaal doen we hierbij een oproep aan u. Bedenk iets moois voor en in Hoogland. Maak het concreet door deze link te open en vul het excelbestand in. Doe deze buurbudget aanvraag wel vóór 1 mei a.s., en wij bruisen ook vol van ideeën voor Hoogland. We zijn benieuwd wat er allemaal binnenkomt!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *