De Pastorie, bezielde gastvrijheid in historisch perspectief

Als werkgroep verhuur van de geloofsgemeenschap Sint Martinus willen we met een promotiefilm De Pastorie onder de aandacht te brengen bij nieuwe huurders. Zo dragen we bij aan de vitaliteit van onze geloofsgemeenschap. Cameraman Bert Verlinden en Anita Petten reageerden enthousiast. Bert is lid van de Eemfilmers en Anita kent u als medewerker van het Centraal Secretariaat. Na afloop van dit project spraken we hen.

De wereldse functie van dit gebouw
Bert sprak vol bewondering over De Pastorie: “Het gebouw heeft een wereldse functie met een mooie uitstraling. Ik heb daarom de karakteristieke eigenschappen en unieke sfeer proberen te accentueren”.
Dat is prachtig gelukt. Als we hem vragen wat hij de mooiste ruimte vindt in De Pastorie antwoord Bert: “Ik vind de kapel erg aanspreken. Het heeft iets mystieks dat je raakt. Daarnaast ben ik onder de indruk van de kracht van eenvoud die de ruimte uitstraalt “.

Verhuur van de pastorie verbindt ons
Anita Petten heeft de promo in gesproken. Zij vertelt ons: “Ik vond het leuk om te doen. Zo kunnen we de veelzijdige mogelijkheden van de ruimtes laten zien. Ik vind het belangrijk dat De Pastorie in Hoogland en daarbuiten meer in beeld komt om te huren voor allerlei activiteiten. Gebruik door uiteenlopende groepen, verbindt ons met elkaar en we blijven zichtbaar. Dat is belangrijk voor ons voortbestaan”.

De Pastorie in Hoogland ademt de rijke historie uit
Dus bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor overleg of het organiseren van activiteiten? Kijkt u verlangend uit naar een inspirerende omgeving voor gesprekken, therapie of bijeenkomsten met diepgang? Is ruimte wenselijk voor uw vereniging, stichting, beroepsvereniging, gezondheidsorganisatie of ander bedrijf? U bent welkom.

Gewoon nieuwsgierig geworden? Bekijk eerst de promofilm

Neem daarna contact op met 06-42142379!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *