Kom kijken naar het Après-ski feestje van Barbie in de Showroom

Op zondagmiddag 21 januari 2024 wordt de muzikale showroom show 2024 weer georganiseerd in de showroom van autobedrijf Kreijne te Hoogland. Een van de gasten is Barbie. Afgelopen week gingen de organisatoren van mooie event op bezoek bij haar in ‘Oostenrijk’.

Zij gleden maar eens af hoe zij nu geniet van de Après-ski in Oostenrijk. Samen met de Alpenzusjes die op de achtergrond het lied: Hoemparapapa zingen is dit tafereel nu te zien in deze showroom. Later meer nieuws over de komende editie van de muzikale showroom show.

Noteer alvast de datum in uw agenda!

Barbie geniet van de Après ski

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *