Een Muzikale Showroom Show organiseren en dat was zeer geslaagd

Afgelopen zondagmiddag kwamen vele inwoners naar de Muzikale Showroom Show. Dit was georganiseerd in het Autobedrijf Kreijne. De gastheren Alexander Boersen (Wijnhuis Alexander), Gerard Hilhorst en Kees Kreijne (Autobedrijf Kreijne) hebben genoten van deze 1e editie in een nieuw jasje. Lidwien Meeder deed de presentatie, omdat Vivian Slingerland door privé omstandigheden er niet bij kon zijn. Op deze middag traden de band: Sixties Generation en Dansgroep Guys & Dolls op.

Op verzoek
Vorig jaar kwam deze showroom weer beschikbaar en kwam het idee op om alle miniatuurwagens die tijdens de miniatuuroptocht van de Carnavals Stichting Eemschuumers hier tentoon te stellen. Al gauw daarna ontvingen we diverse verzoeken van inwoners van Hoogland om in deze locatie weer concerten enz. te organiseren. Kees Kreijne en ondergetekende hebben toen even gebrainstormd en besloten om dit mooie idee, na 2017, weer een nieuw leven in te blazen. De showroom was leeg en de eigenaar kon zijn eigen plan doen. We kregen daardoor ook de beschikking over een mooiere en ruimere omgeving. De bezoeker zal dit merken.

Een nieuwe naam
De organisatie heeft ook besloten om een nieuwe naam te hanteren. De naam garageconcerten hebben is vervangen door: de Muzikale Showroom Show. Met deze naam willen zij een andere programmering gaan doen voor de komende jaren. Een nieuwe naam betekent ook dat zij een nieuwe vormgever hebben gevonden voor de poster. Ivo de Gans heeft dit voor hun gemaakt. Met deze formule willen zij verbinden van mensen en vooral na de afgelopen coronatijd. Door de corona moesten zij het geplande concert op 30 januari j.l. annuleren en hebben ze deze eerste editie gepland op deze zondagmiddag. Volgend jaar willen zij dit weer in januari organiseren.

Buurtbudget
Op het moment dat deze muzikale showroom plaats vond was nog niet bekend of het buurtbudget Hoogland hier een bijdrage aan gaat geven. Maar de organisatie bedankte zij nu al!

Tot slot

Dank aan alle vrijwilligers en aanwezige organisaties.
De organisatoren hopen dat alle aanwezigen genoten hebben.
Tot volgend jaar!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *