Een kerstduik maken op 2e kerstdag in Zwembad Hoogland

Vandaag kon je in het Zwembad Hoogland een frisse kerstduik nemen met na afloop een kerstlunch. Dit was niet voor dovemansoren georganiseerd, want diverse gasten van jong tot oud namen deel aan dit nieuwe en mooie initiatief. Het begon om 10:00 uur en al gauw kwamen de eerste zwemgasten. Met hen was dit zwembad al aardig gevuld samen met de nodige gezelligheid.

Na afloop vroegen we aan een aantal gasten hoe zij dit beleefd hebben. Zij gaven de volgende reacties:
– “Ik heb lekker gezwommen en dit was een heel mooi initiatief. Dit ook vaker organiseren.”
– “Dit was voor mij erg fijn, want we lagen met z’n allen in het water. Iedereen heeft heerlijk gezwommen en er was ook gezellige kerstmuziek op de achtergrond. Wat ook mooi is dat mensen die zich eenzaam voelen even hier in het zwembad banen konden gaan zwemmen. En daarna gezellig lunchen, zodat je niet alleen bent! Hiervoor had ik mijn kerstmuts opgezet.”
– “Ja het was heel gezellig en ik stond al klaar met mijn kerstballen in mijn oren. Ik had ook mijn feestmutsje op. Klaar om iedereen welkom te heten!”

Ook de organisator en bedenker van dit evenement was erbij. Hij heeft samen met zijn familie de lunch voorbereidt en hij vertelde ons het volgende: “Ik vond het erg leuk en ik ben ook blij dat in ieder geval mensen zijn. We gaan dit evenement weer organiseren op de tweede paasdag met een heerlijke paasbrunch.”

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *