Hoogland gaat Toegankelijk stemmen!

Komende woensdag 15 maart a.s. kunnen we gebruik maken van ons stemrecht. We kunnen stemmen voor een nieuw bestuur van de Provinciale Staten van Utrecht én de leden van het algemeen bestuur van Waterschap Vallei en Veluwe. Dit kun je doen in diverse stembureaus die onze stad rijk is.

Toegankelijk stemmen
Maar in onze stad zijn 5 extra toegankelijke stembureau ingericht. Mensen met een beperking kunnen hier volledig zelfstandig stemmen. Deze stembureaus hebben verschillende extra voorzieningen om het stemproces makkelijker te maken voor wie een visuele, auditieve of verstandelijke beperking heeft. Ook sommige van de stembureauleden hebben een beperking. Bekijk het onderstaande filmpje hoe dat te werkt gaat. Zegt dit voort!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *