Het Hooglands Cultureel erfgoed vraagt om uw € steun

Momenteel wordt de jaarlijkse actie KERKBALANS weer onder de aandacht gebracht bij onze parochianen. Dit is verreweg de belangrijkste inkomstenbron, waarmee de kerken in haar kosten moeten voorzien.

Naast personele kosten is de grootste kostenpost het onderhoud van de kerkelijke gebouwen. Ruwweg de helft van de totale kosten bestaat uit onderhoudskosten. Ook de kerken hebben te maken met de inflatie van verbouwingskosten en veel renovatie kosten bij verouderde gebouwen. Specifiek kerkgebouwen hebben te maken met hoge kosten. De aard van deze gebouwen, met grote hoogten en specifieke vormen, hebben tot gevolg dat het in goede conditie houden van deze historische gebouwen, grote investeringen met zich meebrengen.

Onze investeringen 

Enkele van de investeringen die in de Onze Lieve Vrouw van Amersfoort (OLVA) in 2023 aandacht vragen, zijn vastgelegd in een korte video. Caspar Duijvestein, de onroerend goed verantwoordelijke binnen het bestuur van de parochie OLVA, geeft hier enige uitleg over in een video.

In het youtubefilmpje kunt in zijn verhaal enkele voorbeelden uitgelegd krijgen welke problemen er zijn hier in Hoogland en in Amersfoort.

Vanwege alle op ons af komende kosten, willen wij alle inwoners van Hoogland oproepen om een bijdrage te doen

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *