Gluren bij de Buren ook in Hoogland

Zondag 5 februari treden 8 lokale podiumkunstenaars op in de huiskamers van Hoogland. Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren in ons mooi Hoogland wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen je Hoogland om te komen genieten van lokale amateurkunst.

Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten. Bij elke deelnemende locatie treedt de podiumkunstenaar drie keer een half uur op tussen 12:00 en 17:00. De locaties zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdragen.

In de bijlage lees je welke podiumkunstenaars hier in Hoogland komen optreden. Deze bijlage wordt je aangeboden door HooglandSamen. Print deze voor je zelf uit. Wil je buiten de Hooglandse grenzen artiesten bezoeken ga naar de site van Gluren bij de Buren!

Na afloop wordt er een ENERGIEKE vrijwillige bijdrage aan u gevraagd!

Kijk hieronder terug op de editie van 2022

Voor meer info ga hier naar de site van Gluren bij de Buren

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *