De Muzikale Showroom Show gemist hebben..

Afgelopen zondagmiddag 22 januari, was er weer een Muzikale Showroom Show in de de showroom van autobedrijf Kreijne. De organisatie heeft vele gasten mogen begroeten en waren verrast met toch een hoge opkomst.

Ook per email ontvingen we reactie’s, zoals: …Wat een mooie IERSE middag in de showroom van Kreijne, heb ik gehad. Wat een sfeer!!

De muzikanten wisten de mensen in een geweldige stemming te brengen, door mee te laten dansen en zingen, maar ook te luisteren!
Wat heb ik genoten. R.T. Met dank aan de organisatie.

Deze editie is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse verzekeringen, Stichting Roomsch Catholyk Oude Armenkantoor en door een bijdrage van de Ondernemersvereniging Hoogland. Verder hopen we natuurlijk dat het buurtbudget ons niet dit jaar niet gaat vergeten, want tot en met 15 februari a.s. kun je daar een buurtbudget aanvraag doen.

Op de foto’s is te zien hoe het publiek genoten heeft. Na afloop kregen we vele reacties. Dit is te zien in de bovenstaande reportage: Wat heb ik gemist? de Muzikale Showroom show 2023.

De volgende editie is op zondagmiddag 21 januari 2024!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *