Onze Burgemeester verrast met een Hooglandse verrassing

Afgelopen maandagavond 29 augustus was er een buitengewone raadsvergadering in de raadzaal van het stadhuis. In deze raadsvergadering was er een beëdiging van Lucas Bolsius, omdat de gemeenteraad besloten heeft om Lucas Bolsius aan te bevelen voor deze herbenoeming. Dit was besloten op 23 februari 2022.

In het bijzijn van van commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, Hans Oosters vond dit plaats. Er waren diverse genodigden die dit bijzondere moment mochten mee maken. Al daar zagen we ook een inwoner van Hoogland die voor onze burgemeester een bijzonder Hooglands geschenk had meegenomen. In dit mooi verpakte kado zagen we een fles Hooglands Bier, een pot Hooglandse drop, een Hooglandse ansichtkaart.

Na afloop hebben we hem van harte gefeliciteerd en we hopen dat we hem in de komende 6 jaar hem regelmatig mogen ontmoeten in Hoogland. Tot slot we feliciteren hem van harte met deze herbenoeming.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *