De open tuin en Sint Martinuskerk waar de handen voor omhoog gaan

Afgelopen woensdag namen we een kijkje bij de Open tuin en Sint Martinuskerk. Aldaar aangekomen gingen de handen omhoog dat dit georganiseerd wordt in deze zomervakantie. Het past helemaal bij de uitnodigende en open geloofsgemeenschap die we willen zijn.

De prachtige tuin als oase van rust voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Een mooie plek voor zomerse ontmoetingen. Iedereen kan een kaarsje opsteken in de Mariakapel of een bezoekje brengen aan de begraafplaats. De aanwezige bezoekers vonden het fijn dat er een moment is om in de pastorietuin op een bankje te kunnen zitten, of gewoon in de schaduw van de oude beukenboom even bij te kunnen komen. In deze ontmoetingen ervaarde iedereen de aandacht voor elkaar en komt nieuwe energie vrij. De kleine gesprekjes kunnen een groot effect hebben.

We hebben nog een 3 weken zomervakantie. Tot en met 21 augustus is ook het tuinhek (rechts van het kerkplein) elke dag geopend.

Elke woensdag is iedereen van harte welkom tussen 15-17 uur. Je kunt dan ook orgelmuziek beluisteren en we serveren koffie of limonade.

Lees hier meer wat we in de vakantietijd doen

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *