Ierse dans en muziek te horen en te zien tijdens de Muzikale Showroom Show 2023

Op zondagmiddag 22 januari 2023 wordt in de showroom van Peut-Kreijne de Muzikale Showroom Show georganiseerd. Dit keer gaan we aandacht schenken aan de Ierse dans en muziek. De reden hiervoor is dat komend jaar Ierland 50 jaar lid is van de Europese Gemeenschap. Lees hier meer.

We hebben daarom voor deze show de band The Foxes uitgenodigd.  Dit is een Ierse band die sinds 2012 hoofdzakelijk Ierse en Keltische volksmuziek op het podium brengt. Een mix van ballades, up-tempo, solo- en a-capellazang afgewisseld met snelle jigs en reels. Naast deze band gaan we ook dansen samen met de dansgroep van Leenke Meines. Zij geeft Ierse danslessen, workshops en optredens voor volwassenen en kinderen in Hoogland / Amersfoort. Dit doet zij bij CRAIC irish dance company

The Foxes en CRAIC irish dance company
Binnenkort leest u meer over wie en wat de band The Foxes en CRAIC irish dance company gaan doen. Dus hou deze site goed in de gaten! Dit zal een mooie Ierse opmaat worden.

Kaartverkoop enz.
Vanaf komende maandag 2 januari zijn de toegangskaarten voor de inwoners van Hoogland op te halen in de showroom van Autobedrijf Kreijne, Zevenhuizerstraat 44 te Hoogland.
We vragen wel een toegangsprijs van € 5,–. Het verzoek is om dit bedrag à contant mee te nemen. Het showroomconcert begint om 14:30 uur en de zaal is om 14:00 uur open.

De gastheer Alexander Boersen (Wijnhuis Alexander) en Kees Kreijne (Autobedrijf Kreijne) nodigen u van harte uit!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse verzekeringen en door een bijdrage van de Ondernemersvereniging Hoogland. Daarnaast hopen we ook dat de buurtbudgetcommissie in 2023 ons een buurtbudgetbijdrage gaat geven!

Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *