De Kunstroute Hoogland 18 en 19 juni 2022

Twee jaar lang hebben we ernaar uitgekeken: een nieuwe editie van de Kunstroute Hoogland! Het bestuur en de kunstenaars kunnen niet wachten om jullie in hun ateliers en expositieruimtes te ontvangen! We hebben niet stil gezeten. De afgelopen twee jaar hadden we twee Venster-edities en het was zeker leuk om ook die edities te kunnen organiseren. Maar wat hebben we er zin in om dan eindelijk weer een Kunstroute, zoals die oorspronkelijk bedoeld is, te organiseren. Het voelt als de koeien die na een lange winter op stal, voor het eerst weer de wei op mogen. We mogen weer springen in het veld en helemaal los! We hopen dan ook dat behalve de blije kunstenaars ook de bezoekers van de Kunstroute Hoogland weer kunnen dartelen van geluk en plezier, na het zien van alle creativiteit die tijdens de Kunstroute wordt getoond. Het bestuur wenst jullie een mooi en inspirerend weekend toe op 18 en 19 juni!

Binnenkort leest u meer over deze route op deze site en Myra van Laer vertelt e.e.a. over haar kunstbijdrage enz.

Lees hier meer op de site over deze KunstRouteHoogland

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *