Rock en Roll dansen is plezier voor twee

Komende zondagmiddag 10 april om 14:30 uur gaat misschien het dak eraf tijdens de muzikale showroom show bij autobedrijf Kreijne aan de Zevenhuizerstraat 44 in Hoogland. Een van de artiesten die daar op gaan treden is de Rock & Roll dansgroep “GUYS & DOLLS”uit Hilversum. Een van de leden is Rosalind Griffioen (69) en met haar hadden we een kort ‘dansinterview’ .

“Ga mee naar Rock & Roll”
Twintig jaar geleden ging zij op Rock & Roll les samen met een goede vriendin en zij zei tegen haar: “Ga mee naar Rock & Roll”. Waarop ze zei: “Dit is helemaal niets voor mij, want ik dacht in dagen alleen maar aan Seks, drugs en Rock & Roll. Ik hoor ook helemaal niet in dat wereldje thuis.” Maar goed zij overwon haar vrees en ging met haar mee en achteraf bleek het heel erg leuk te zijn. Linda vindt de jaren 60 muziek heerlijk en de mensen waren toen erg leuk. Vanaf dat moment had zij nog geen danspartner en al gauw werd er iemand gevonden . Dit werd haar huidige echtgenoot Jan Majoor (61). Samen met hem kwam zij terecht in een dans carrière Zij gingen toen samen optreden in een showteam te Amsterdam. Het resulteerde er ook in dat zij in radio en tv uitzendingen kwam. Het balletje ging toen nog meer rollen en optredens in verzorgingshuizen, enz. volgde. Samen zijn zij dus nu al 20 jaar een danskoppel. Inmiddels geven zij al 14 jaar les aan de leden van Rock & Roll dansgroep “GUYS & DOLLS”. Deze naam moet je niet associëren met de bekende zanggroep uit de jaren ’80.

Op deze middag komen zij op samen met The Sixties Generation uit Amersfoort van het dak. Op vijf nummers laten zij samen een aantal andere danskoppels hun danskunsten zien. Maar ook willen zij proberen om de bezoeker enthousiast te maken om ook een dansje te wagen. “We gaan dat even aftasten als we er zijn. Maar we gaan het gewoon doen. Vaak zijn mensen heel erg enthousiast en gaan zij toch op het laatste moment over een drempel.”, aldus Rosalind

Toegangskaarten
De gastheren van de muzikale showroom heten u van harte welkom! De presentatie zal gedaan worden door Vivian Slingerland. Om de Muzikale Showroom Show te bezoeken heeft u toegangskaarten nodig. Deze zijn gratis en moet u ophalen bij de receptie van autobedrijf Kreijne. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
LET OP: U kunt maximaal 4 kaarten ophalen! TOT SLOT WEES ER SNEL BIJ, WANT OP = OP

Lees hier meer over het gesprek met Rosalind

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *