Het Hooglands Torenbier is nu te proeven!

Al enkele jaren wordt in opdracht van de werkgroep Martinus Verbindt en in samenwerking met het bier gilde uit Amersfoort een eigen Speciaal bier volgens eigen recept gebrouwen. Een kleine brouwerij uit de omgeving produceert dit eigen lokale dubbel bier met de naam, Hooglands Torenbier. Wat is nu een dubbel bier, zult u zeggen. Dit een biersoort waarbij tijdens het brouwproces meer graan wordt toegevoegd. Dit zorgt voor meer suikers en dat heeft weer een hoger alcoholpercentage tot gevolg (7,3 %). De smaak is zoet en weinig bitter. Een karaktervol biertje.

Tijdsduur van het brouwen
Het bier hadden wij al maanden terug besteld. Het productie proces duurt immers een behoorlijke tijd. 
Verkoop van dit bier zou plaatsvinden tijdens de evenementen van “Martinus Verbindt” en “Wintersferen”.
Echter, deze activiteiten kunnen geen doorgang vinden. Dus gaan we nu de verkoop op verschillende andere wijze laten plaatsvinden.
Wij hopen dat ook u in de komende tijd, ondanks alle maatregelen, een moment kan vinden om met elkaar te genieten van dit Hooglands Speciaal bier. Maar misschien is het ook leuk om iemand enkele biertjes cadeau te doen. Een origineel en creatief cadeau, waarmee u ook onze werkgroep Martinus Verbindt ondersteunt.  
Het is zelfs mogelijk om het cadeau  voor een kleine meerprijs in een speciaal houten kratje te bestellen. Leuk voor de feestdagen. In het hout van een aantal kratjes staat de tekst: fijne Kerstdagen.

Een bestelling plaatsen?
Wilt u een bestelling plaatsen, dan kan dit via mail: Sjaakvanwegen@gmail.com  Vermeldt u dan uw adres en telefoonnummer. Graag betaling vooraf overmaken op bankrekening NL36RABO0123000742 ten name van OLVA inzake Martinus, onder vermelding van Torenbier.
De prijs van het Hooglands Torenbier is € 3,10 per fles en er is € 0,10 per flesje statiegeld verschuldigd.
Een kratje voor 2 flessen kost € 0,50 en voor 3 of 4 flessen € 1,00 . 

Wij zullen uw bestelling thuis bezorgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sjaak van Wegen, telefoonnummer 06-53128950 

Bekijk hieronder de promo van Sjaak van Wegen en hij vertelt hoe lekker dit bier is tijdens de komende feestdagen.

Overigens is dit unieke bier ook verkrijgbaar bij Slijterij de Kolkrijst.  De gastheren Wilco en Theo helpen u graag aan dit bijzondere bier en andere dranken.

Houdt u er rekening mee, dat de voorraad beperkt is.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *