Struinen in de Tuinen met het duo N&N

Op zondagmiddag 5 september a.s. wordt onze pastorietuin open gesteld voor Struinen in de Tuinen 2021 Helaas ging dit vorig jaar niet door en we weten inmiddels waardoor. Maar dit jaar hebben we een nieuwe kans en mogelijkheden.

Op deze zondagmiddag gaat het Duo N&N, bestaande uit Noëmi Schermann (Piano) en haar moeder Nienke Frankena (altviool) voor iedereen optreden. Het is voor deze leuke en gezellige gelegenheid in het leven geroepen. Nienke Frankena, wonend in Hoogland, studeerde viool en altviool aan het conservatorium van Rotterdam.

Na jaren veel kamermuziek en orkestwerk is zij al jaren een gerenommeerd viool- en altviool docente in Hoogland en omstreken. Daarmee werd de liefde voor muziek er bij Noëmi er met de paplepel ingegoten. Zij koos ook voor de weg als musicus en is recentelijk summa cum laude afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium voor haar bachelor piano.

Zij spelen al jaren samen en zullen nu een heerlijk Romantisch programma voor u verzorgen. Onder andere met het stuk ‘Bells of Hoogland’, een eigen compositie van Noëmi dat zij schreef in de eerste lockdown toen de klokken van de Sint Martinus luidden voor hoop en troost. Hiermee won zij in november 2020 de tweede prijs in haar categorie bij het Prinses Christina Concours voor compositie.”

Luister naar haar eigen compositie: Bells of Hoogland – compositieconcours 2020.

De Starttijden van hun optreden zijn: 12:00 / 13:30 / 15:00 uur

Kom kijken en luisteren en verwonder je!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *