Onthulling eerste buurtbudget toekenningen 2021

Afgelopen jaar heeft de buurtbudgetcommissie van het Hooglandsdorpsteam helaas minder kunnen ondernemen om het buurtbudgetbedrag van 2020 te verdelen onder de diverse aanvragers. Corona gooide roet in het eten. We hebben toen besloten om het beschikbare bedrag te reserveren voor dit jaar, zodat er in dit jaar veel initiatieven gesteund konden worden.

Dit heeft er in geresulteerd dat alle bewoners, verenigingen en organisaties de mogelijkheid weer hebben gekregen om een buurtbudgetaanvraag voor dit jaar te doen. Dit kon in eerste instantie tot 1 mei jongstleden. Inmiddels zijn de betrokkenen geïnformeerd welk bedrag zij voor hun activiteit tegemoet kunnen zien. Op de site van het hooglandsdorpsteam is de uitslag te vinden.

Maar de periode voor aanvragen is verlengd We gaan verder tot en met 1 september a.s. Iedereen kan voor een activiteit, die dit jaar plaats vindt, nog een aanvraag doen.

Aan de vooravond van dit moment spraken we met de kersverse nieuwe voorzitter van de buurtbudgetcommissie, Sjaak van Wegen en de contactpersoon bij de gemeente Amersfoort, Fatma Özçelik. Beiden zaten voor dit interview gezellig te keuvelen in een speeltuin in Hoogland.

Lees hier verder om het totale interview te lezen en doen ook een oproep!

Bekijk hieronder: Een rondje buurtbudget doen met Sjaak van Wegen

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *