Oogst en doneer een streekproduct als Martinus streekproduct

Opnieuw start de actie Martinus Streekproducten voor de voedselbank Amersfoort een Eerlijk-lekker-duurzaam. Vorig jaar was de verkoop van handgemaakte sap en jam, zelfgekweekte aardappelen, groente, fruit en noten een groot succes.

Binnenkort begint opnieuw de tijd dat we oogsten van al het goede dat de natuur ons geeft. Direct na de zomervakantie verkopen we de vruchten van moeder aarde als ‘Martinus Streekproducten’. We starten op zondag 29 augustus, na de eucharistieviering in de Martinus.
De opbrengst gaat naar de Voedselbank. Fijn als u meedoet met het delen van onze overvloed

Vanaf zondag 1 augustus staat achter in de Sint Martinus kerk een mand waarin u de potjes met heerlijkheden kunt neerzetten. Daarnaast verwelkomen vrijwilligers u op werkdagen in de Pastorie van 9.00 tot 12 uur om uw oogst in ontvangst te nemen.

Vanaf 27 augustus kunt u elke vrijdagochtend in de Pastorie zelfs verse producten doneren.
Inleveren mag ook bij Ad van Dijk, Kloosterlaan 23 in Hoogland. Lees hier meer over hoe de verkoop verliep.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *