Het Rijke Roomse Leven in Amersfoort te lezen in een bijzonder boek

Afgelopen donderdagmiddag was de boekpresentatie van Het Rijke Roomse Leven in Amersfoort. Jan Carel van Dijk vertelde aan diverse leden van de Oudheidkundige Vereniging Flehite Amersfoort (OVF) en genodigden hoe dit is ontstaan. Hierna reikte hij aan Frans Zwarts, emiritus deken het eerste exemplaar uit. Hierna Hij sprak hij een aantal woorden tot de aanwezigen.

Frans Zwarts, sloot dit af met het ontsteken van de paaskaars en een bijzonder gebed voor al onze parochianen.  Na afloop was er een gezellig samenzijn dat beëindigd werd met een bezoek aan kapel Leo’s Oord.

In dit boek lees je ook e.e.a. over de geloofsgemeenschap Sint Martinus! Van deze boekpresentatie is op youtube een samenvatting te zien en ook een interview met Jan Carel van Dijk. Hij is de schrijver van het mooie boek: Het Rijke Roomse Leven in Amersfoort.

Dit unieke boek is nu verkrijgbaar bij de Bruna in Hoogland en in diverse boekhandels van Amersfoort of via de webshop van de uitgever: www.flehitewebshop.nl

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *