De Zevenhuizerstraat in Hoogland is heropend

Zondagmorgen vroeg is de Zevenhuizerstraat in ons Hoogland weer heropend. In bijzijn van Wethouder Micheline Paffen-Zeenni en Erik Verhagen gebeurde dit. Het werd een mooie ochtend. Na afloop konden alle aanwezige aanwonenden van de Zevenhuizerstraat en ook belangstellenden van de heerlijke koffie en koek genieten. Hiermee werd de overlast vergoed.

De aanwonenden kregen allemaal, na vertoon van een bon, een unieke Hooglandse bezem. Dit alles werd verzorgd door een aantal ondernemers op de Kraailandhof. Hoe dit verliep is te zien in de onderstaande reportage.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *