Het Orgelconcert met Gert van Hoef in de Sint-Martinuskerk

Op zaterdagavond 12 oktober geeft Gert van Hoef een orgelconcert in de Sint- Martinuskerk. Gert is voor ons geen onbekende; vorig jaar bespeelde hij het orgel ook. Opnieuw laat hij de muzikale mogelijkheden van het orgel horen met werken van o.a. Buxtehude, J.S. Bach en –verrassend – J. Strauss.

Na de pauze doet het orgel eerst dienst als ondersteuning van samenzang. Daarna speelt Gert werk van onder mee rBrahms, Halsey en Bedard. Het concert wordt afgesloten met een eigen improvisatie over het lied ‘Heer, U bent mijn leven’.

Gert van Hoef is een jonge organist en componist die inmiddels zijn sporen heeft verdiend. Hij nam diverse CD’s op en geeft regelmatig concerten. Meer bijzonderheden over Gert en wat hij gaat spelen kunt u hier vinden op zijn website.

Het concert begint om 20.00 uur; om 19.30 uur zijn de deuren open. De toegang is gratis. Aan het eind is er gelegenheid voor een vrijwillige gift, een drankje en een ontmoeting met Gert. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van o.a. de Stichting Vrienden van de Sint- Martinuskerk, het Wit-Gele Kruisfonds Hoogland en het Buurtbudget Hoogland.

Lees hier meer op het facebook van het orgelfonds

Wij hopen u allen te ontmoeten op 12 oktober.

Luister en kijk naar de uitvoering van Dutch Hymne HEER U BENT MIJN LEVEN door Gert van Hoef

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *