Magisch concert met muziek uit de musical The Lion King

Muziekvereniging Sint Caecilia presenteert een Magisch concert met muziek uit de musical The Lion King
Met trots kondigt muziekvereniging Sint Caecilia een uniek en betoverend concert aan waarin de geliefde muziek uit de musical van Disney’s The Lion King centraal staat. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 november om 20.00 uur in het Eemklooster Onze Lieve Vrouw ter Eem in Amersfoort.

Tijdens dit speciale concert zal het fanfareorkest de muziek van de iconische en geliefde musical The Lion King ten gehore brengen. Van de energieke opening met “Circle of Life” tot de ontroerende melodieën van “Can You Feel the Love Tonight”, het publiek kan zich verheugen op een muzikale reis door de Afrikaanse savanne.

Jan-Aart Ponstein de dirigent van het fanfareorkest van muziekvereniging Sint Caecilia, deelt zijn enthousiasme: “Ik ben opgegroeid met de film en dus ook de muziek van The Lion King. Het is misschien wel de film die ik het vaakst gezien heb toen ik nog jong was en ik vind de muziek nog steeds geweldig. Het is fantastisch om deze muziek tot leven te brengen samen met het orkest en het publiek hier ook van te laten genieten.”

Kunstwedstrijd en tentoonstelling
In aanloop naar het concert is er een kunstwedstrijd met het thema “The Lion King”. Deelnemers van alle leeftijden worden uitgenodigd om hun creaties in te zenden. De winnende schilderijen zullen worden tentoongesteld tijdens het concert, zodat het publiek kan genieten van deze kunstwerken terwijl ze luisteren naar de prachtige muziek. Dit biedt een unieke kans om verschillende vormen van kunst samen te brengen.

Meedoen met de kunstwedstrijd? Kijk dan op onze speciale informatiepagina: https://sintcaecilia.nl/lionking/

Over Sint Caecilia
Het fanfareorkest van muziekvereniging Sint Caecilia is toonaangevend en staat bekend om zijn diverse repertoire en creatieve concerten.  Het fanfareorkest staat onder leiding van dirigent Jan-Aart Ponstein. Met passie voor zowel klassieke als moderne muziek streeft het orkest ernaar om een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden voor een breed publiek.

Kaartverkoop
Het concert is op zaterdag 16 november om 20.00 uur in het Eemklooster Onze Lieve Vrouw ter Eem in Amersfoort, Daam Fockemalaan 22, 3818 KG Amersfoort. Kaarten voor het concert zijn medio oktober te koop via onze website https://sintcaecilia.nl/lionking/

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *