Kerstavond 2020 met kleurrijke verhalen met o.a. zanger en gitarist Bram Brundel

Tijdens het opnemen van De Open Poort vieringen in de Amerpoort ontstond het idee om bijzondere verhalen op te vragen en deze te delen tijdens een uitzending op Kerstavond, donderdag 24 december. Daarom vroegen zij aan medewerkers enz. wie er een verhaal had om te delen.

Zij kregen vele kleurrijke verhalen vanuit alle windstreken en vanuit alle tradities. Uit de alle ingestuurde verhalen hebben zij een keuze gemaakt. Deze verhalen worden verteld in een speciale film die sinds Kerstavond 2020 te zien is. Hierin is ook zang en gitaar te horen van muziektherapeut en Hooglander Bram Brundel, Jacco Haker. Op viool hoor je Brit Rijnen.

Iedereen kan het nu ook zien op deze site en hieronder. Hopelijk is het in Hoogland ook een mooi lichtpuntje in deze tijd.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *