Wegens succes geprolongeerd: een Zwoele Zomerse filmavond

Op zaterdagavond 15 augustus as om 20:30 uur, organiseren de Vrienden van Martinus in de pastorietuin naast de Sint Martinuskerk in Hoogland voor de tweede maal een Zwoele Zomerse filmavond. Deze avond is wegens succes geprolongeerd, want de eerste filmavond was geslaagd en gezellig!

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een mooie en goede speelfilm. Deze filmavond wordt georganiseerd om wat reuring te geven in Hoogland e.o. De corona betekende voor iedereen veel, omdat we elkaar amper konden ontmoeten, spreken, enz.  Het is daarom de reden dat de Vrienden van Martinus u bij elkaar wil brengen onder het genot van een drankje met de speelfilm.

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain (2001)

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is een Franse romantische komediefilm van Jean-Pierre Jeunet met Audrey Tautou in de hoofdrol. De film, geschreven door Jeunet en Guillaume Laurant, is een geromantiseerde weergave van het leven in Montmartre in Parijs. De film werd een internationale kaskraker en werd internationaal bekroond met vier Césars (waaronder voor beste film en beste regisseur) en kreeg vijf Academy Award-nominaties. De muziek werd gecomponeerd door Yann Tiersen.

De film beschrijft het sprookjesachtige en romantische verhaal van de jonge vrouw Amélie die op een dag besluit dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig kan maken. In ons land trok deze film ruim: 345.000 bezoekers

De speelfilm start om 21:00 uur en eindigt om ± 23:59 uur

Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan moeten we deze Zwoele Zomerse filmavond helaas annuleren.

Voor deze avond kunnen we maximaal 100 gasten ontvangen, want we houden in deze Coronatijd voldoende afstand van elkaar.

VOL = VOL!

Wij vragen om een vrijwillige bijdrage!

Noteer deze datum en tijd alvast in uw agenda en kom gezellig zwoelen.

Wijnhuis Alexander verzorgt voor deze avond uw drankje. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsoring door:

De gastheren/organisatoren zijn:

  • Koos van Dijk
  • Ruben van Loenen
  • Gerard Hilhorst

Zij heten u van harte welkom!

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *