Zonnige concerten tijdens Struinen in de Tuinen

Afgelopen zondagmiddag 6 september was het evenement Struinen in de Tuinen. De parkeerplaats aan de Sportlaan was omgetoverd tot muzikale voortuin van verenigingsgebouw ‘t Driespan. Speciaal voor deze gelegenheid was het fanfareorkest verdeeld over drie orkesten. Elk orkest heeft met een eigen programma opgetreden.

Het fanfareorkest heeft tijdens het concert de diversiteit van fanfaremuziek laten horen. Het publiek zat, op veilige afstand, zichtbaar te genieten van de muziek van onze favoriete corona films. We zijn op wereldreis geweest met het werk Windows of the World van componist Peter Graham. Dirigent Arjan Dunning was duidelijk blij dat we weer mochten spelen voor publiek. Dat werd door het orkest beaamt met het nummer Happy van Pharrell Williams.

De parkeerplaats aan de Sportlaan was omgetoverd tot muzikale voortuin van verenigingsgebouw ‘t Driespan.

Voorzitter Trees van Vulpen vertelt in onderstaande video wat de coronaperiode en de 1,5 samenleving met muziekvereniging Sint Caecilia doet.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *