Nieuw bedrijf in Hoogland: Pootsitief Hondenuitlaatservice

Van Lynne den Boer kwam een bericht over de nieuwe onderneming die zij in Hoogland is gestart.

Het beste voor uw hond, dat wilt toch iedere eigenaar? Gunt u uw hond ook om in een veilige omgeving los te lopen? Te kunnen snuffelen en spelen met uitlaatvriendjes? Fysiek- en mentaal uitgedaagd te worden wanneer u dit niet kunt bieden door bijvoorbeeld werk of lichamelijke klachten? Het opdoen van positieve ervaringen met andere honden?

Veilig loslopen in een omheind stuk bos, een korte reistijd, goed geventileerde bus, opgeleide medewerker, rust & regelmaat, zorgvuldig samengestelde kleine roedels (+- 6 honden), spelen en snuffelen met soortgenoten en tot slot een voldane hond.

Het beste voor uw hond.

Dit alles bieden wij uw hond bij Pootsitief, waarbij het welzijn voorop staat. U kunt zowel voor groepswandelingen als 1 op 1 wandelingen bij ons terecht. Kijk voor meer informatie op www.pootsitief.nl of stuur een mail naar info@pootsitief.nl

Van de voormalig uitgever van de Hooglander Courant kwam er nog een mooie referentie binnen over Lynne en Pootsitief, die te lezen valt op Facebook.

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *