Open kerk en tuin tijdens de zomervakantie op woensdagmiddag

Kom in deze zomervakantie een bezoek brengen aan de Sint Martinuskerk en Pastorietuin. Met de aanstaande vakantieperiode is, bij wijze van spreken, de komkommertijd aangebroken. Ook voor onze parochie breekt een relatief rustige tijd aan. Maar andere zaken krijgen daardoor nu de ruimte om er meer aandacht aan te besteden.

Gastvrijheid bijvoorbeeld, voor toeristen of gasten van de parochie. Bij ontmoetingen ontstaat aandacht voor elkaar. In kleine gesprekjes kunnen we misschien toch even van betekenis zijn voor elkaar. 
Daarom willen we ook dit jaar als Martinus gemeenschap gastvrij zijn voor thuisblijvers en toevallige passanten. Dit past bij de uitnodigende en open geloofsgemeenschap die we willen zijn.

Mensen steken regelmatig een kaarsje aan in de Mariakapel of brengen een bezoekje aan de begraafplaats. Het is ook fijn als bezoekers een moment in de pastorietuin op een bankje kunnen zitten of in de schaduw van de oude beuk even bij kunnen komen.  

Tijdens de zomervakantie zal elke woensdag van 17 juli tot 23 augustus van 14-16 uur de kerk met de tuin open zijn. Ook zal er dan orgelmuziek klinken.

Adres:  Kerklaan 22 
3828 EB Hoogland

Hey hallo daar 👋
Leuk dat je het Hooglandse nieuws volgt.

Meld je gratis aan om elke maand de Hoogland Online maandupdate te ontvangen.

We spammen niet en in iedere update zit ook een link om af te melden. We geven je mailadres aan niemand door.

Delen via:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *