Pianist Frank Oppedijk gaat hij wereldkampioen kunstfluiten worden?

In 2019 gaf pianist in Concordia-Hoogland een bijzonder concert. Dit deed hij samen met 3 andere bekende pianisten uit Amersfoort. Hij speelde met hen het bekende muziekstuk: Canto Ostinato van de Nederlandse componist Simeon ten Holt (1923-2012). Canto Ostinato is een tonale compositie van variabele lengte voor toetsinstrumenten. Sinds enige tijd heeft Frank een nieuw instrument gevonden en dat is het kunstfluiten.

Frank is in Hoogland geen onbekende, want hij heeft al eerder een bijzonder concert gegeven. Je moet dan denken aan het garageconcert in de showroom van Garage Kreijne. Dit was een zeer succesvol concert. Bekijk hieronder het videoverslag maar eens van Amersfoort Gezien. Dit is gemaakt door Rob Lampe.

Kunstfluiten.
Nu hij de kunst van het kunstfluiten heeft gevonden, nodigt hij u uit om op hem te stemmen. Misschien wordt hij daardoor wel de eerste wereldkampioen van onze stad, enz.
Luister daarom eens naar zijn fluit kunst door dit filmpje te kijken.

Je stem op hem kun je hier uitbrengen tot donderdag 27 augustus. De winnaar wordt op 3 september bekendgemaakt.

Lees hier het artikel uit AD Amersfoortse Courant en als je meer wil weten google even.

Delen via:

1 reactie op “Pianist Frank Oppedijk gaat hij wereldkampioen kunstfluiten worden?

  1. Frank Oppedijk (34) uit Amersfoort heeft het WK Kunstfluiten op zijn naam geschreven. We zijn nu een wereldkampioen rijker. Deze pianist was de beste van 131 deelnemers over de hele wereld. Op de tweede plaats eindigde de Amerikaan Brian Crowley, gevolgd door Michele Zehr op plek 3. Ook zij komt uit Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *