De koning van de film te zien tijdens de 3e Zwoele Zomerse filmavond

Op zaterdagavond 12 september as om 20:00 uur, organiseren de Vrienden van Martinus in de pastorietuin naast de Sint Martinuskerk in Hoogland voor de derde maal een Zwoele Zomerse filmavond. Deze avond wordt weer georganiseerd, omdat de afgelopen twee edities een succes waren!!

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een mooie en goede speelfilm. Deze filmavond wordt georganiseerd om wat reuring te geven in Hoogland e.o. De corona betekende voor iedereen veel, omdat we elkaar amper konden ontmoeten, spreken, enz.  Het is daarom de reden dat de Vrienden van Martinus u bij elkaar wil brengen onder het genot van een drankje met de speelfilm.

Bohemian Rhapsody

Deze film is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.

Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

De speelfilm start om 20:30 uur en eindigt om ± 23:59 uur

Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan moeten we deze Zwoele Zomerse filmavond helaas annuleren.

Deze film duurt 2uur en 13 minuten. Voor deze avond kunnen we maximaal 100 gasten ontvangen, want we houden in deze Coronatijd voldoende afstand van elkaar. We volgen ook de nieuwe richtlijnen

VOL = VOL!

Wij vragen om een vrijwillige bijdrage!

Noteer deze datum en tijd alvast in uw agenda en kom gezellig zwoelen.

Wijnhuis Alexander verzorgt voor deze avond uw drankje.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: Buurtbudget Hoogland, In de buurt033, Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse Verzekeringen, Groos op Hoogland en door sponsering van Wijnhuis Alexander, VIA AV, Verhuurbedrijf Westerhuis b.v.

De gastheren, organisatoren: Koos van Dijk, Gerard Hilhorst en Ruben van Loenen heten u van harte welkom!

Lees meer op: https://katholiekamersfoort.nl/events/de-koning-van-de-film-te-zien-tijdens-de-zwoele-zomerse-filmavond/

Kijk ook op https://www.facebook.com/vriendenmartinus/  en https://vriendenvanmartinus.nl

Delen via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *